viernes, 23 de julio de 2021

Ens veiem al setembre !

 



Acaba el curs 2020 -2021 i, per aquest motiu, ens volem acomiadar de la família de LOAPSI fins al setembre, on tornarem amb les piles carregades.

Aquest curs ha sigut intens, ple d’emocions, amb moments en els quals potser s’ha flaquejat una mica i moments plens de satisfacció. Malgrat aquesta voràgine de sensacions, com cada curs, hem après coses noves i maneres de fer, que ben segur hem transmès amb el treball amb els infants i adolescents,  i també a les famílies.

Tanmateix, si una cosa no ha faltat aquest curs, han sigut ganes i esforç per donar el màxim de nosaltres en el nostre dia a dia, agrair la implicació de les famílies, els nens, nenes i adolescents en la cura de cadascú, per poder portar a termini el desenvolupament del curs sense riscos de contagiar- nos amb la Covid-19.

Ara ens toca descansar i desconnectar fins al setembre, ja no penjarem notícies ni enllaços d’interès, en cap cas deixarem d’estar atents a possibles temes que puguin ser d’utilitat i del vostre grat. No patiu, perquè al setembre les pujarem.

Gràcies per estar atents a les notícies i… Fins aviat!